Ledet mot Elverum i 54 minutter – Bækkelaget

Ledet mot Elverum i 54 minutter

Det var et lag som kjempet i hele matchen og ledet med to og tre mål i store deler av kampen helt til Elverum tok styringen de siste 6 minuttene. Innsatsen var på topp idag og til tross for en del tekniske feil, særlig på slutten, så var det flere med god uttelling. Tormod Hauane scoret på 6 av 7, Strupstad på 4 av 5 og Holmstad også på 4 av 5. Ruud Tovås spilte nok en god kamp og fikk bestemannsprisen. Elverums Magnus Fredriksen var lagets beste med 9 av 11, mens Lukas Sandell hadde 8 av 12.

BSK ledet 18-17 til pause og hadde 30-27 etter 52 minutter. Etter det ble det for mange feil og Elverum kunne løpe inn målene og ta med seg poengene hjem. Samtidig fikk Elverum hjelp av Halden som slo ØIF Arendal 30-24.