Tilbake på sporet! – Bækkelaget

Tilbake på sporet!

Søndagens flotte Postenligakamp ble den seieren vi lengtet etter.

Vi ligger under etter de første minuttene, så får Falk en utvisning som vi utnytter til det fulle. Vi tar igjen gjestene, og etter 11 minutter er det likt, 11-11. De neste 49 minuttene av kampen er vi foran.

Emil Midtbø Sundal har brukt tiden siden tapet mot Nøtterøy godt, hele 10 scoringer i dag! Christian O´Sullivan viser hvorfor han representerer BSK på landslaget, åtte scoringer og får bestemannspremien av dagens jury.

Vi er foran 16-12 til pause, og har en sprudlende Jungman i mål.

2. omgang blir for vår del noe preget av utvisninger, hele fem tominuttere totalt, og i en periode var vi tre spiller + målvakt på banen. Den perioden ender imidlertid 1-1!

31 – 26 ved kampslutt og vi befester vår bronseplass, vi er nå fire poeng foran Runar på fjerdeplass.

Vi spiller håndball av toppklasse – det bør flere enn 330 se live, og det håper vi på i lokaloppgjøret mot Follo neste helg! Da er det håndballfest i Ekeberghallen, dobbeltarrangement for BSK Elite, damene starter kl 16.00 mot Hønefoss, før herrene spiller kl 18.00