Fantastisk seier for BSK borte mot Stord! – Bækkelaget

Fantastisk seier for BSK borte mot Stord!

Det ble en fantastisk seier på håndball gutta mot Stord på søndag! Etter en lang reise fly, buss og ferje bestemte gutta seg for å stå sammen som et lag – det funket fint og de utklasset Stord 38 – 28.

Nicolay Hauge, som ble banens beste og toppscorer for BSK med hele 11 mål, sa: «Dette var en viktig kamp for oss siden målet er å nå sluttspillet i Grundigligaen.

«Det var en jevn kamp frem til de siste 15 minuttene av første omgang da vi drar skikkelig fra slik at vi har en komfortabel ledelse til pausen.

«Vi fortsatte å spille godt etter pause og selv om det ble litt halloi i slutten av omgangen ble det god stemning på laget etter en slik seier!»

De som følger BSK gutta på Instagram (@BSKherrer) fikk god underholdning av gutta på søndag og et innblikk inn i det gode samholdet deres – og Nicolay lover at dette skal publikum få mere av fremover!

BSK møter Halden på neste hjemmekamp og Nicolay har følgende og si: «Vi møter et mye bedre lag på onsdag og det er viktig at vi tar med oss både det gode forsvaret og det at vi setter ballen i mål fra kampen mot Stord.»

Den gode målforskjellen sendte BSK forbi Bodø opp på en syvende plass på tabellen.

Vi håper alle møter opp for å heie på gutta på neste hjemmekamp – onsdag 09.03 kl 18.30 i Oppsal Arena! Billetter kjøpes her.