Hipp Hopp, Proppen! – Bækkelaget

Hipp Hopp, Proppen!

Lillestrøm TH var et mål foran til pause, 12 – 13, etter å ha ledet med tre etter 20 minutters spill. Magnus Røed sto for fire av våre scoringer.

I andre omgang så 373 tilskuere at håndball er underholdene, selv om vi lå bak med 15 – 19 etter halvspilt omgang.

Da endret Proppen taktikk fremover! BSK spilte etter dette uten en ren linjepiller i angrep og Lillestrøm THs forsprang ble hentet inn, etter 20 min stod det 20 – 20. Med en meget toneangivende Johannes Hippe, fikk publikum valuta for pengene! Syv scoringer signert Hippe, Nicolay Hauge, Emil M Sundal og en som vanlig, sikker Anders Tverdal  fra syv-meter merket, i de ti siste minuttene var avgjørende.

En noe omstridt dommeravgjørelse tente våre gutter  ekstra ,( og publikum! – som nok kan gjøre mer ut av seg i de neste hjemmekamper som kommer)  – gjør at vi til slutt vinner komfortabelt 27 – 23.