HERLIG! Bronse i Postenligaen! – Bækkelaget

HERLIG! Bronse i Postenligaen!

I kveld vant vi bronse i Eliteserien for andre år på rad!

At det skjer på hjemmebane mot Follo, med mye følelser i sving og mye folk på tribunen, i et dobbeltarrangement med BSK Damer, som også vinner, gjorde ikke dagen mindre herlig!

Ørjan G viser allerede etter tre minutter, at her skal vi vinne. Forsvaret blokker et skudd, som ramler ned på midtbanen, og der er Ørjan og kontrer inn 3-1 til hjemmelaget. Follo svarer, men på tross av to BSK utvisninger, er vi foran 13 – 11 etter 23 min, og da gjør Jungman en kjemperedning, vi kontrer og scorer!

Til pause står det 16 – 12.

Emil MS, scorer etter 10 sek av andre omgang, fem foran. Vi er etter hvert oppe i en 6 målsledelse i andre omgang – Follo legger om i forsvar og Jungman viser for alle at han er verd sin vekt i gull, minst, da han gjør tre kjemperedninger i kampens siste fase, da det knirker litt hos våre. Follo er så nærme som to mål, men har ikke Jungman!

Vi vinner 29 – 26, og gleden gutta viser da sluttsignalet går, var fantastisk å oppleve for både publikum og engasjerte håndballentusiaster!