Tusen takk, gutter! – Bækkelaget

Tusen takk, gutter!

Kveldens kamp i Nadderudhallen ble nesten enda bedre enn vi turte å drømme om på forhånd! Det å vinne med hele 10 mål mot serielederen er helt utrolig!!

Det startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett de første minuttene. Simen viste seg tidlig frem, i det som i startet av sesongen var hans hjemmearena, og resten av våre gutter fulgte etter.

Haslum kom på et tidspunkt foran med 2 mål, men da startet forsvaret og da spesielt krigerne Lundgren/Rammel for alvor! Siste 15 minuttene av den første omgangen slipper vi kun inn 4 mål, og går i den perioden fra 8-10 til 16-14! Det var også pauseresultatet. Emil Jungman viste også klasse i denne perioden av kampen!

Vi satte inn det første målet også i omgang nummer to, men så fikk Haslum et par minutter til å vise hvorfor de ligger plassert høyt oppe på tabellen. Plutselig stod det 17-17 i målprotokollen, og vi på tribunene lurer på hva Proppen egentlig sa til sine menn i pausen..

Det skal vi imidlertid aldri spørre oss om igjen, for de neste 10 minuttene vinner vi 7-0! Vi gjentar gjerne syv – NULL!

Og når det så går ytterligere 5 minutter før Haslum setter sitt neste er kampen i realiteten avgjort på 19-26 og 11 minutter igjen!

Det ender altså med 34-24 og en uforglemmelig kveld i Nadderudhallen!

TAKK til alle som tok turen ut for å støtte oss, og takk til hele LAGET!