Vi hang lenge godt med.., – Bækkelaget

Vi hang lenge godt med..,

Gårsdagens Postenligaoppgjør mot storfavoritt Elverum ble langt jevnere enn de fleste hadde spådd på forhånd. Igjen viser BSK/NIF at de kan spille jevnt med de aller beste og at forsvar-/målvaktsspillet sitter.

Bortelaget kom riktignok best i gang på Niffen og opparbeidet seg tidlig en tomåls-ledelse. Vi slet hele kampen med å passere en dyktig Morten Nergaard i Elverumsmålet, men etter hvert begynte vår Emil Jungman å stoppe de hvitkledde skytterene, og det gjorde at vi kunne kontre. Hele den første omgangen var, som tidligere skrevet, jevn og tett og lagene gik til pause på stillingen 12-10 til Elverum.

Frode og Terje fikk justert en del i pausen og snakket spesielt om oppgaver i offensivt forsvar.

Vi startet 2. omgang i undertall, men det så ikke slik ut! I løpet av få minutter hadde BSK/NIF passert Elverum på måltavlen  og hjemmelaget fikk vist seg fra sin beste side.

Gleden var imidlertid kortvarig for etter ca. 10 spilte minutter av den andre omgangen gikk kampen inn i en svært Elverums-dominert periode. På 6 minutter gikk Elverum fra 15-15 til 16-21 og kampen var i realiteten avgjort. De var på det meste oppe i en 6-målsledelse, men våre gutter fikk igjen vist på slutten at de ikke graver seg ned, og kappet til slutt ned med 3 mål slik at sluttresultatet ble 24-27.

Selv om det aldri er gøy å tape håndballkamper må vi si at dette er positivt av våre gutter.

Gledelig var det også å se at så mange hadde tatt turen til Nordstrandhallen! Vi håper de aller fleste tar turen igjen til lørdag når ØIF Arendal kommer.