2 poeng sikret! – Bækkelaget

2 poeng sikret!

Kveldens kamp mot Runar endte til slutt med 39-34 seier.

I den tredje runden i årets sluttspill stod vi ovenfor Runar som også var uten poeng etter de to første oppgjørene. Våre gutter hadde en god følelse fra sist møte mot Runar og var klare på å vise at vi, for øyeblikket, er et bedre lag enn dem.

Kampen startet dessverre dårlig for vår del med flere tekniske feil og skuddbom den første halvtimen. Runar fikk en tidlig ledelse på 3-4 mål som de holdt gjennom hele omgangen. De hvitkledde fra Sandefjord kom altfor lett til sjansene, og våre målvakter kom ikke opp på det nivået de må være for at vi skal henge med i kampene. Vi slipper inn hele 19 mål i den første omgangen og det forteller en god del.

Stillingen da lagene gikk til pause var 19-15 til Runar.

I garderoben ble alle enige om å vise både oss selv, og tilskuerne at BSK/NIF har noe i sluttspillet å gjøre.

Forsvaret ble lagt om til 3-2-1, og med det kom både innsatsen til våre gutter, og balltapene til Runar! Under 5 minutter tok det før lagene igjen var likt i målprotokollen, men Runar svarte og kom seg igjen foran med tre mål på stillingen 24-21. Vårt forsvar, med Myhra i front, og Petter bakerst fikk snakket sammen og justert arbeidsoppgavene, og de neste to minuttene vant vi 3-0 og dermed var det kamp igjen.

Lagene fulgte hverandre tett og etter 47 minutter spilt av kampen kom vi foran i protokollen. Noe vi ikke hadde vært siden 1-0.. BSK/NIFs mannskap viste fightervilje og angrepslyst og helt bakerst fikk Jungman etter hvert også noen gode redninger. Resultattavlen var jevn helt til å gjenstod 5 minutter av kampen. Da satte vi inn en real sluttspurt som Runar ikke klarte å besvare. Denne perioden vant vi hele 5-1 og kunne juble godt for en deilig sluttspillseier!

Christian ble kåret til vår beste spiller. Myhra ble toppscorer med 8 nettkjenninger.

Muligheten for sluttspill lever fortsatt, men da MÅ Drammen beseires til lørdag! Første kamp endte som kjent med 28-31 tap for drammenserne, men våre gutter har tro på seier.

Kampen spilles i Drammenshallen lørdag 21. april kl. 20:00.