Fra himmel til helvete.. – Bækkelaget

Fra himmel til helvete..

Starten på årets sluttspill ble ikke slik alle på Høgda håpet.

Våre menn har denne sesongen slitt stort mot kveldens motstander. Et lag som aldri gir opp og som til tider viser frem et enkelt, men svært effektivt angrepsspill. Når de da i tillegg har en målvakt i Torbjørn Bergerud som tar det meste i starten av den andre omgangen, viser de at de holder et litt høyere nivå enn BSK/NIF.

Kampen startet ellers strålende for hjemmelaget, og anført av en godt skytende Simen Strømberg førte de blåkledde stort sett hele den første omgangen. Det meste stemte i den første halvdelen og da lagene gikk til pause på stillinge 16-13 til BSK/NIF, satt de fleste på tribunene igjen med følelsen av at dette skulle bli nok en festaften i Nordstrandhallen.

Det som fungerte i den første omgangen, var snudd etter hvilen og hjemmelaget fikk, mildt sagt, en katastrofal åpning på de siste 30 minuttene. BSK/NIFs første nettkjenning kom etter 9 min og da hadde Drammen satt 6 baller i nettet bak Jungman.

Ledelsen klarte vi aldri å hente igjen, og Drammen gikk fortjent av med seieren.

Vår neste kamp er førstkommende søndag borte mot Elverum, som i dag slo Runar med samme sluttsifre som i vårt oppgjør.