For en fantastisk deilig seier!

BSK/NIF slo Viking 34-29 lørdag kveld, og tok to etterlengtede poeng i årets Postenliga.

Skrevet av NTH

De siste ukene har vært tunge for oss med hjertet på Høgda. Spillet har tidvis vært bra, men de poengene som er så viktige har uteblitt.

I lørdagens kamp mot Viking var det en heltent gjeng som entret banen, og gutta hadde virkelig lyst til å vise seg frem på best mulig måte.

Kampen startet imidlertid dårlig for vår del, da vi raskt havnet bakpå i målprotokollen. Det stod 7-4 til bortelaget etter 10 minutters spill, men så startet snuoperasjoenen. Anført av en strålende opplagt Johannes vant vi de neste 12 minuttene 8-3 og gutta kjempet fantastisk hele omgangen igjennom slik at vi kunne gå til pause med en ledelse på 4 mål, 17-13.

 

Andre omgang startet mye bedre enn den første for vår del og våre gutter bare økte tempoet og ledelsen i starten. Vi hadde på det meste en ledelse på 7 mål, og da trodde nok de fleste at kampen var avgjort. Vi gikk imidlertid inn i en periode med måltørke hvor Viking fikk knappet innpå, men heldigvis kom aldri bortelaget nærmere enn 3 mål og de siste 10 minuttene viste BSK/NIF igjen at fighterviljen er tilstede.

Fullt fortjent seier og to deilige poeng! Sluttresultatet ble 34-29.

Takk til alle tilskuerne som var tilstede. I dag gjorde dere en forskjell!

Nordstrand Blads artikkel.

Dette skriver Handballmagasinet.no om kampen.

Her en artikkel fra twitterkongen til Rogalands Avis.