For en fantastisk deilig seier! – Bækkelaget

For en fantastisk deilig seier!

BSK/NIF slo Viking 34-29 lørdag kveld, og tok to etterlengtede poeng i årets Postenliga.

De siste ukene har vært tunge for oss med hjertet på Høgda. Spillet har tidvis vært bra, men de poengene som er så viktige har uteblitt.

I lørdagens kamp mot Viking var det en heltent gjeng som entret banen, og gutta hadde virkelig lyst til å vise seg frem på best mulig måte.

Kampen startet imidlertid dårlig for vår del, da vi raskt havnet bakpå i målprotokollen. Det stod 7-4 til bortelaget etter 10 minutters spill, men så startet snuoperasjoenen. Anført av en strålende opplagt Johannes vant vi de neste 12 minuttene 8-3 og gutta kjempet fantastisk hele omgangen igjennom slik at vi kunne gå til pause med en ledelse på 4 mål, 17-13.

Andre omgang startet mye bedre enn den første for vår del og våre gutter bare økte tempoet og ledelsen i starten. Vi hadde på det meste en ledelse på 7 mål, og da trodde nok de fleste at kampen var avgjort. Vi gikk imidlertid inn i en periode med måltørke hvor Viking fikk knappet innpå, men heldigvis kom aldri bortelaget nærmere enn 3 mål og de siste 10 minuttene viste BSK/NIF igjen at fighterviljen er tilstede.

Fullt fortjent seier og to deilige poeng! Sluttresultatet ble 34-29.

Takk til alle tilskuerne som var tilstede. I dag gjorde dere en forskjell!