Tap 30-24 Follo ble for sterke på deres hjemmebane

Søndagens kamp mot Follo HK bar dessverre preg av for mange skuddbom og tekniske feil.

Skrevet av NTH

Vi kom til flotte FolloTrykk Arena med et reelt håp om å dra hjem med 2 poeng, men det gikk  absolutt ikke.

Hjemmelaget kom tidlig foran og førte hele den første omgangen og var flere gangen oppe i en 4 målsledelse. Vi fikk spist inn forspranget sakte, men sikkert og til pause var Follos føring kun ett mål, 13-12.

I garderoben følte vi at det var vi som hadde taket på kampen og riktignok scoret vi omgangens to første slik at vi kom foran. Lagene fulgte hverandre tett i 10 minutter, men så maktet vi ikke å henge med lenger. Vi fikk noen skjebnesvangere utvisninger, og Follo stakk sakte, men sikkert fra.

Sluttresultatet ble 30-24 i favør Follo.

Les hva Nordstrands Blad skriver om kampen her.