Helsvart! – Bækkelaget

Helsvart!

Det ble alt annet enn fest for BSK/NIF i hjemmemøtet med Drammen.

Kampstart i Nordstrandhallen var kl. 1600, men i dag virket det som at hjemmelaget ikke hadde stilt klokkene, for de var rett og slett ikke med da dommerne blåste. Drammen gikk raskt opp i 4-0 ledelse og etter en redusering av Anders Myhra, fortsatte elendigheten. Drammen var på det meste oppe i 12-2 før BSK/NIF våknet skikkelig.

At vi så har en god periode mot slutten av omgangen hvor vi scorer 5 mål uten at Drammen svarer, blir en mager trøst på en dag hvor det meste svikter. Lagene gikk til pause med 3 målsledelse til bortelaget, 14-17.

Våre gutter var fast bestemte i garderoben på at vi skulle klare å snu dette, men dette var bare ikke dagen vår. Den andre omgangen starten svært lik den første da Drammen scorer de 4 første målene, før vi reduserer for så å slippe nye 3 mål bakover uten at vi svarer.

Sluttresultatet ble 26-34.

Drammen var bedre enn oss i alt på denne dagen, og det var selvfølgelig skuffende for alle som bryr seg om BSK/NIF.

Nå er det 14 dager til neste seriekamp, og vi lover å bruke tiden godt!