Tapte for Elverum – Bækkelaget

Tapte for Elverum

Gutta hadde et håp om å overraske i kveld. Det ble med håpet..

Kamp i Terningen Arena foran 1200 tilskuere er nok en av de tøffeste bortekampene man finner i Postenligaen, men våre gutter viser godt spill og god moral gjennom store deler av kampen. Dessverre hadde vi noen perioder hvor vi ikke er helt på høyde, og da blir man raskt straffet av et så godt lag som Elverum. Kveldens kamp var jevnspilt store deler av første omgang, men noen raske mål mot slutten av omgangen brakte hjemmelaget foran 16-12 ved pause.

I andre omgang bestemte vi oss for å legge et høyere press på dem i deres ankomstfase med vekslende hell og dessverre detter moralen noe når vi havner 7 mål bak i midten av omgangen.

Sluttresultatet ble 35-26 til Elverum i en kamp hvor vi må erkjenne at hjemmelaget vant fullt fortjent.

Vi tar med oss flere positive ting fra kampen og er klare for å jobbe videre mot neste helg.