Knallstart!

BSK/NIF tok i mot ØIF Arendal til første seriekamp, og for en kamp det ble!

Endelig er årets Postenliga i gang for vår del også, og det må sies at de ble en perfekt åpning på sesongen!

Stemningen i laget har vært veldig god hele uka og alle gutta har bare gått og gledet seg til lørdag kl. 16.

Starten på kampen var akkurat slik vi ønsket, med godt forsvarsspill og hurtige kontringer tok vi en tidlig ledelse, men ØIF tok innpå forspranget og midtveis i omgangen tok de føringen med et enkelt mål. ØIFs solide sisteskanse Svenn-Erik Medhus fikk fatt i noen baller og vårt angrep gikk noe i stampe så på stillingen 9-8 til bortelaget tok Dusan time-out.

Etter noen velvalgte ord og et par spillerbytter viste våre gutter seg igjen fra den offensive siden og etter et par kjappe mål av Emil Sundal, var vi igjen i føringen. En ledelse vi skulle holde gjennom resten av kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 13-11.

Gutta ble enige i pausen om at dette var en kamp hvor vi skulle fighte oss til seier og ikke la sørlendingene komme noe nærmere. Den planen lyktes laget utmerket med å gjennomføre og fikk etterhvert god kontroll på den gode skytteren til bortelaget, Andrè Jørgensen Hofstøl. Så får det heller være at Erik Heia Pedersen fikk dunket inn noen mål i den andre omgangen. Spillerne våre viste tålmodighet og oppfinnsomhet i angrepsspillet i den andre omgangen, og ekstra gledelig er det at alle utespillerne, som var på banen, tegner seg på scoringslisten. Bestemannsprisen gikk til en strålende Emil Jungman i målet og når Per Egil kliner til med en dobbeltredning etter 7-meterkast i andre omgang, var laginnsatsen komplett!

Kampen endte tilslutt 27-23 og vi er selvfølgelig strålende fornøyd med sesongstarten i årets Postenliga.