Tapte for Runar – Bækkelaget

Tapte for Runar

BSK/NIF dro onsdag til Sandefjord med stor på tro på seier mot et Runar-lag som kjemper for å unngå nedrykk og kvalikplass. Selv om Runar har kjempet i nedre halvdel av tabelllen hele sesongen, har laget hatt stang ut i en del jevne kamper og dermed var man også forberedt på at denne kampen kunne bli jevn, som tilsvarende møte i Niffen.

Det var Runar som tok føringen i kampen og frem til drøyt halvveis i første omgang ledet de med to mål. Deretter fulgte en meget god BSK/NIF-periode og gutta snudde kampen fra 7-9, til ledelse 10-15 i løpet av få minutter. Runar hentet seg inn igjen mot slutten av omgangen og med to mål i siste spilleminutt, var stillingen 14-16 til BSK/NIF ved pause.

Andre omgangs utvikling var motsatt. BSK/NIF var i føringen størstedel av omgangen og med godt forsvarsspill og en Emil Jungman i mål som spilte meget solid, følte gutta at de hadde brukbar kontroll. Samtidig ble man stående veldig lenge i forsvar og når overgangsmulighetene kom, ble de ikke benyttet godt nok i form av enkle kontringsmål. Dette, sammen med et angrepsspill som kun resulterte i 8 mål i andre omgang, ble for tynt mot et Runar-lag som virkelig fikk los på seier og gikk i ledelsen for første gang i andre omgang med fire minutter igjen å spille. BSK/NIF utlignet til 24-24, men de siste tre minuttene slapp Runar til i for gode skåringssituasjoner og satte to mål, mens våre gutter avlsuttet kampen med skuddbom og tekniske feil.

Etter nok en god forsvarskamp var dette tapet tungt å svelge. Samtidig ser man at våre unge spillere stadig tar nye steg defensivt, og når man får kombinert dette forsvarsspillet med en råere kontra-og ankomstfase vil resultatet bli meget bra.

Lørdag kommer serieleder Haslum på besøk i Niffen og da mobiliserer vi på nytt. Det håper vi du også gjør! Ta med deg venner og famile og se oss fighte for seier i lokaloppgjøret mot Mamelund & co