Fyllingen ble for sterke – Bækkelaget

Fyllingen ble for sterke

Fyllingen ble dessverre for sterke i onsdagens bortekamp mot Fyllingen. Skader på nøkkelspillere, samt en tynn spillerstall, gjorde at denne kampen dessverre ble i det tøffeste laget. Men gutta hang seg på hjemmelaget hele kampen, og de ga på ingen måte ved dørene.

Etter en heller dårlig forestilling hjemme mot Elverum forrige lørdag (tap 24-39), var det en revansjelysten gjeng som satt seg på flyet for å prøve å tukte fjorårets Champions league deltager, Fyllingen. Fyllingen var før sesongen ventet å kjempe på nedre halvdel av tabellen, men har gjort alle eksperttips til skamme ved å innta en 5.plass på tabellen. Ikke bare var gutta revansjelystne etter Elverums-kampen, men etter forrige møte i Nordstrandhallen før jul lot de Fyllingen returnere til Bergen med to poeng i kofferten etter en heller tafatt forestilling.

Til dette oppgjøret måtte gutta klare seg uten de to landslagsspillerne Johannes Hippe (fortsatt skadet) og Erlend Egeland (soner for røde kort), og ettersom Fredrik Lundgren (Drammen) og Henrik Rosenqvist (Oppsal) som vi vet har skiftet beite, visste man at dette ville bli veldig tøft. Men gutta var dog innstilt på å gå i krigen, noe Fyllingen virkelig skulle få merke.
Hjemmelaget var i føringen hele 1.omgang, men ledet på det meste kun med 2 mål, for gutta bet seg fast og til pause var stillingen 14-13 i favør Fyllingen. 2. omgang startet som den forrige, hjemmelaget tok føringen, men klarte aldri helt å dra fra. På stillingen 21-18 til hjemmelaget fikk trener Michael Rehnqvist sin 3. to-minutter og måtte se resten av kampen fra tribuneplass. Ikke spesielt gunstig ettersom stallen fra før er ekstremt tynn, og til tross for en heroisk innsats også mot slutten, kunne de ikke forhindre at Fyllingen satt inn et ekstra gir og vant kampen 27-23. Emil Jungman viste nok en gang at han er av lagets viktigste spillere, og takket være skadesituasjonen fikk flere av våre juniorspillere prøve seg, noe som er veldig positivt i forhold til fremtiden.

Neste kamp er onsdag 16.03 kl. 18.30 borte mot Runar. Runar ligger bak oss på tabellen, men da vi møtte de før jul, klarte vi ikke å avgjøre kampen før det var gått 59 minutter. Runars playmaker og toppscorer, Trym Bilov Olsen, er ute resten av sesongen grunnet skade, men Runar er likevel ingen motstander man skal ta lett på, og kjenner vi trener Michael rett så stiller gutta topp skjerpet også til denne kampen. Erlend er heldigvis tilbake, og det samme håper vi Johannes er