2. div – Bækkelaget

2. div

Vi syntes det var morsomt i Bækkelagshallen lørdag kveld, men søndagskvelden ble like morsom. BSKs 2. divisjonslag for herrer hadde besøk av et rutinert og «stort» Stabæklag. På forhånd var nok Stabæk favoritter, men BSK hadde veldig lyst til å slå Stabæk for første gang. I fjor ble det tap i 3. divisjon og det samme skjedde i høstens seriekamp.

Joakim Hellberg var tilbake på håndballbanen etter en kneoperasjon. Ungutten klarte seg godt i 2. divisjonskampen mot Stabæk.

1. omgang var helt jevn og pauseresultatet var 15-15. Stabæk prøvde å dra ned tempoet i kampen og spilte lange angrep. BSK var tålmodige i forsvar og i 2. omgang satte de virkelig inn støtet angrepsmessig – en omgang de vant med 10 mål!! Stabæk måtte se seg slått av et mye bedre lag denne gangen. Det er utrolig morsomt å se rask, teknisk og underholdende håndball. Vi gratulerer BSK med seier 37-27.

Emil Sundal og Henrik Michelsen scoret begge 10 mål hver – meget solid! Gøy var det også at Joakim Hellberg var tilbake etter sin kneoperasjon. Ungutten klarte seg bra og puttet på to ganger.