Elverum-BSK/NIF 29-29 – Bækkelaget

Elverum-BSK/NIF 29-29

Det er sjelden man er skuffet over å få med seg poeng fra Elverum, men den følelsen hadde BSK/NIF-gutta etter søndagens bortekamp. Man styrer kampen fra start og leder 16-14 til pause. I andre omgang øker man raskt ledelsen og etter halvspilt omgang er ledelsen oppe i 24-18. Da blir nok gutta mer fokusert på å safe inn seieren enn å fortsette å angripe. Det straffer seg hardt mot et såpass godt lag som Elverum. De siste 15 minuttene scorer bortelaget kun fem ganger og Elverum kan stjele med seg ett poeng. Men på en annen side så er det et historisk poeng for BSK/NIF. Det er første gang man tar med seg poeng fra Elverumshallen.

For Per Egil Riddervold så ble det et hyggelig gjensyn med sin gamle hjemmebane. Han står en solid kamp og ble kåret til BSK/NIFs beste spiller. Hos Elverum ble Steffen Stegavik bestemann. Onsdag 20. oktober møtes lagene igjen. Da spilles det om en semifinaleplass og kampen går i Nordstrandhallen kl 20.00.