Seier over Runar! – Bækkelaget

Seier over Runar!

Etter en dårlig 1 omgang, og faktisk en halvveis dårlig 2. omg. leverte endelig laget god håndball de siste minuttene, noe som holdt til uavgjort og ekstra omganger mot Runar! I ekstra omgangene var det Oslo S som hadde initiativet og lå det ene målet foran, og kunne gå seirende av banen etter en utrolig varierende og spennende kamp!

Etter en 1 omgang som var preget av mange tekniske feil og et Runarlag som nærmest fikk fritt spillerom var det få i hallen som trodde på videre avansement. Og når dette i tillegg fortsatte utover i 2 omgang var stort sett alle, kanskje til og med Runar spillerne sikre på at dette kunne de aldri tape. Oslo S la om til 2x frimerker, og fikk derifra og ut opp den nødvendige intensiteten man trenger for å vinne kamper på dette nivået.

I kampens siste spilleminutt stod Per Refset frem som en matchvinner, og skåret to særdeles viktige mål, hvor et kom i kampens siste ordinere sekund!

I ekstra omgangene virket det som om Oslo S hadde det lille ekstra for å ta hjem seieren, og kampen endte 42-40 til Oslo S.

Ellers skal det nevnes at mange av de unge spillerne stod frem og viste at de virkelig har tatt nivået i eliteserien denne sesongen! En god kamp av samtlige på Oslo S, noe man også er avhengige av om man skal slå ut topplag som Runar av cupen!

Toppskårer på Oslo S ble Henrik Eriksen og Fredrik Lundgren, som hver laget 9 mål!

Dette skriver avisene om kampen: Nordstrand blad og Sandefjord Blad